FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Kiemelt

Minőségbiztosítás

Termékeink nem lennének elérhetőek kiváló gazdaságok és professzionális gyártó üzemek nélkül, akik Európa szerte kiemelkedő minőségű gyártási folyamatokkal rendelkeznek. Forgalomba kerülés előtt minden terméket független, tanúsított laboratórium vizsgál be és rendszeresen felülvizsgálja a gyártási tételeket, ezért dolgozunk velük együtt, hogy kizárólag megfelelő forrásból származó, biztonságos termékeket kínálhassunk vásárlóinknak.

A Cannabis

Nemzetközi -és Hazai szabályozása és ellenőrzése

Fedezd fel a cannabis világát a legújabb trendekkel és legfrissebb információkkal a canna-kultúráról, az aktuális jogi keretekről és az új fejleményekről. Naprakész tartalmaink segítenek eligazodni a cannabis törvényi szabályozásának világában, hogy egy átfogóbb képet kapj az Európai Unióban és Magyarországon éppen aktuális szabályozási keretekről. 

Mi vár rád,

ha kevés drogot találnak nálad és mit tehetsz?

Ha kevés számodra a CBD nem árt tudni milyen következményekre számíthatsz egy esetleges rendőri igazoltatás során. Ismerd meg a csekély mennyiségű kábítószerrel való visszaélés miatt indítható eljárások menetét és a kábítószer birtoklásért indított eljárás lépéseit.

Mi (t)eszünk

a pazarlás ellen!

A megtermelt ételek 1/3-át nem eszi meg senki. A Munch-nak hála végre mi is egy egyszerű megoldást kínálhatunk arra, hogy az ételgazdálkodás fenntarthatóbb legyen környezeti, társadalmi és gazdasági szempontból is! Csapj le Te is kedvezményesen a Hollyweed Munch-okra!

Csatlakozz

a klubhoz!

Iratkozz fel és csapj le 10% kedvezményre!

Nem küldünk spamet! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.

Kövess minket a közösségi médiában!

Kérdésed van?

hello@hollyweed.hu

+36 30 979 9628

Mobilapp

Hamarosan elérhető ingyenes alkalmazásunk!

Addig is add le rendelésed oldalunkon.© 2023 Hollyweed Europe Kft. Minden jog fenntartva.

A HOLLYWEED CANNABISTRO OLDALÁT, CSAK A 18. ÉLETÉVÜKET BETÖLTÖTT SZEMÉLYEK LÁTOGATHATJÁK.

Elmúltál már 18 éves?

A webhely kizárólag 18 éven felüli fogyasztók számára készült. Adatvédelmi szabályzat