Mi a Franchise?

1.

Saját kávézó vezetési joga Hollyweed Cannabistro márkanév alatt.

2.

Hozzáférés biztosítása a szigorú gyártási, ellenőrzési és biztonsági eljárások alapján kidolgozott receptekhez és termékekhez.

3.

Kiemelt támogatás a Tervezési, Marketing és IT osztálynak a megfelelő eszközök, bútorok, színvilág, merchandising elemek, reklám- és promóciós anyagok beszerzésében.

4.

Hozzáférés biztosítása a szolgáltató és karbantartó partnerek hálózatához.

5.

Hozzáférés a kiváló minőségű, ellenőrzött és tanúsított beszerzési forrásokhoz beszállító partnereink révén.

6.

Aláírt szerződéssel érvényben folyamatos konzultáció, támogatás és coaching a kávézó működtetése tekintetében.

7.

Teljeskörű oktatás és képzés a jogbérletbe vevő partner és munkavállalói számára.

8.

Személyre szabott és a főhálózatba integrált online rendelési és házhozszállítási rendszer biztosítása.


Hogyan válhatok franchise partnerré?


Milyen az ideális jelölt?

Minden üzleti partnerünkkel hosszú távú kapcsolatot építünk, így a jogbérleti szerződés létrejöttéhez kizárólag olyan vállalkozó szellemű motivált személyeket keresünk, akik kellően nyitottak és készen állnak új ismeretek elsajátítására, hogy szenvedélyesen vezessék saját kenderes kávéházukat. A vendéglátóiparban szerzett tapasztalat előnyt jelent, de nem feltétel, hiszen komplex és átfogó képzési rendszerünknek köszönhetően tréningeink elvégzése során minden elkötelezett jelentkező megfelelő képzésben részesül, hogy kimagasló színvonalon üzemeltethesse a kávézóját.

Milyen az ideális helyszín?

Hálózatunk fejlesztését elsősorban 30 ezer lakos feletti városokban tervezzük. Franchise üzlet létesítéséhez a központi elhelyezkedés mellett elengedhetetlen szempont a nagy autó és gyalogos forgalom, elegendő mennyiségű parkolóhely a vendégek és beszállítók számára, valamint 40 és 150 m2 közötti területű üzlethelyiség. Minden helyszínt egyenként mérlegelünk és felmérjük a benne rejlő potenciált. Saját üzlethelyiség megléte vagy a hálózatunk követelményeinek megfelelő helyiség bérlésének lehetősége előnyt jelent, de nem feltétel.

Teljeskörű támogatás

A potenciális jogbérletbe vevő a legjobb üzleti modell kidolgozása érdekében a helyszínnel kapcsolatos felmérések, felülvizsgálatok és technikai kivitelezések mellett számíthat a Hollyweed Europe kft. támogatására. Minden Hollyweed Cannabistro-kávéház kiemelt üzleti támogatásban részesül, ezért kijelölt tanácsadónk napi szinten tartja a kapcsolatot a jogbérletbe vevő kávézó menedzsereivel és rendszeresen visszajelzést ad a működtetés hatékonyságának növelése érdekében. Marketing rendszerünk és az ehhez kapcsolódó díj kialakításakor a hatékonyság növelését jelöltük meg legfontosabb szempontunknak, így az teljes egészében a franchise Hollyweed Cannabistro kávéház helyi marketing kampányaira költhető, ezzel biztosítva a közvetlen környezetben történő reklámozást.


Franchise modell


Befektetési költségek

10 millió FT

FRANCHISE BELÉPÉSI DÍJ

15 millió FT

MINIMÁLIS BERUHÁZÁSI KÖLTSÉG

10 év

hosszabbítási lehetőséggel

FRANCHISE SZERZŐDÉS

Jutalék alapú költségek

5%

nettó értékesítés

FRANCHISE DÍJ

5%

nettó értékesítés

MARKETING DÍJ


Jelentkezési folyamat


Nyisd meg saját üzletedet akár 3-6 hónap alatt

Jelentkezési űrlap beküldése

A Franchise ajánlat megismerése

Személyes találkozó a Hollyweed Cannabistro képviselőjével

Együttműködési feltételek elfogadása és a megállapodás aláírása

A Hollyweed Cannabistro csapatával együtt a megfelelő helyszín felkutatása

A projekt finanszírozása

Kávéház kivitelezése

Alkalmazotti csapat toborzása

Alapképzésen és tréningeken való részvétel

Hollyweed Cannabistro nyitása


Gyakran ismételt kérdések


Milyen tőkével kell rendelkeznem a franchise-szerződéshez?

A kávéház megnyitásának költségeit nagyban befolyásolja a kiválasztott üzlethelyiség állapota, technikai adottságai és az előzetes előkészítése is, pl. korábban vendéglátóhelyiségként üzemelt stb., A becsült minimális beruházási érték a helyiség teljes felszerelésével együtt 15 millió HUF, valamint 10 millió HUF összegű belépő díj.

Szükséges a vendéglátó szektorban szerzett tapasztalat?

Vendéglátós tapasztalat nem feltétele az együttműködésnek. Minden jogbérletbe vevő számára teljeskörű képzést és tréningeket biztosítunk az együttműködés minden szakaszában, ami a jogbérletbe vevőnek lehetővé teszi a teljes know-how részletes elsajátítását. Fontos a személyes elköteleződés és az együttműködésre való nyitottság a jogbérletbe adóval.

Mennyi ideig tart a jelentkezési folyamat?

A jelentkezés után általában néhány napon belül felvesszük veled a kapcsolatot, bemutatásra kerül az üzleti modell, ellenőrizzük a részleteket és aláírásra kerül a franchise szerződés.

Mikor nyithatom meg a saját Hollyweed Cannabistro kávézómat?

A franchise-szerződés aláírása után a kivitelezés néhány héttől néhány hónapig tarthat a helyiség állapotától és jellegétől függően.

Mennyi ideig tart a tréningek elvégzése és mennyibe kerül?

Az alapvető képzés díjait a franchise-szerződés magában foglalja, így az extra költségbe nem kerül, azonban az utazási, szállás- és tartózkodási költségeket a jogbérletbe vevő viseli. A komplex alap tréning a jogbérletbe vevő számára az elméleti és gyakorlati órákkal együtt kb. 4-6 hétig tart.

A franchise-szerződés lehetővé teszi több kávéház működtetését?

Franchise hálózatunk keretében lehetőséged van több kávéházat is üzemeltetni, azonban ez további időt, személyes elköteleződést és anyagi hozzájárulást igényel. A franchise-szerződés egy adott megyében vagy városban nem biztosít alanyi jogon területi vagy koncepciós kizárólagosságot.

Igényt tarthatok területi vagy koncepciós kizárólagosságra?

Franchise hálózatunk egy adott területen nem biztosít területi vagy koncepciós kizárólagosságot, de kedvezményes feltételek mellett lehetőséget adunk több kávéház üzemeltetésére, azonban ez további időt, személyes elköteleződést és anyagi hozzájárulást igényel.

Milyen támogatásra számíthatok?

Jogbérletbe vevő teljeskörű támogatást kap a kávéház tervezésénél és felszerelésénél, a személyzet kiképzésénél, a nyitó rendezvénynél, a kávéház folyamatos üzemeltetésénél, biztonságos szállítás lánc útján közvetett hozzáférést biztosítunk tanúsított beszállítóinkhoz, valamint folyamatos marketingtámogatást nyújtunk a franchise hálózat tagjainak.

Milyen forgalomra és havi nyereségre számíthatok franchise modell esetén?

A Hollyweed Europe Kft. nem garantálja az értékesítés és a beruházás megtérülési szintjét. A franchise egy visszterhes üzleti modell, amely a kockázat mellett díjfizetéssel jár a szerződés időtartama alatt. Az eredménykimutatások és az értékesítési tervek egyénileg dolgozhatók ki minden partner számára, a modellből származó eredmény függ a jogbérletbe vevő elkötelezettségétől és az együttműködés iránti nyitottságtól.

Csatlakozz hozzánk

Töltsd ki az alábbi űrlapot és add le jelentkezésed franchise partnernek!

Csatlakozz

a klubhoz!

Iratkozz fel és csapj le 10% kedvezményre!

Nem küldünk spamet! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat.

Kövess minket a közösségi médiában!

Kérdésed van?

hello@hollyweed.hu

+36 30 979 9628

Mobilapp

Hamarosan elérhető ingyenes alkalmazásunk!

Addig is add le rendelésed oldalunkon.© 2023 Hollyweed Europe Kft. Minden jog fenntartva.

A HOLLYWEED CANNABISTRO OLDALÁT, CSAK A 18. ÉLETÉVÜKET BETÖLTÖTT SZEMÉLYEK LÁTOGATHATJÁK.

Elmúltál már 18 éves?

A webhely kizárólag 18 éven felüli fogyasztók számára készült. Adatvédelmi szabályzat